Om oss

Hej!

jagharenide.org är en handbok i levande utveckling – med kunskap, tips och fördjupning.  För dig som vill inspireras i genomförandet av idéer. Inget är hemligt. Allt är möjligt!

5078615673_d627eb3d52_o

August i redaktionen

Har du frågor eller förslag? Saknar du ett tema, eller har du förslag till förbättringar av en text? Kontakta August i redaktionen så skriver han strax tillbaka.

Initiativet kommer från Centrum för Publikt Entreprenörskap, i samarbete med Glokala Folkhögskolan, Folkuniversitetet i Malmö och Malmö högskola. Vi samlar erfarenheter från flera års arbete med utveckling av stöd till samhällsentreprenörskap och genomförande av idéer. Genom forskningsprojekt, kurser och ett nätverk som växer för varje år stöter vi på mängder av intressanta initiativ som arbetar för ökad delaktighet i samhället, för lokal utveckling och för att möta viktiga utmaningar som vi står inför. Med jagharenide.org publicerar vi kunskap och tips som vi samlar på oss – inget är hemligt!

→ Läs mer om historien bakom jagharenide.org

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

Redaktionsråd

  • Anna Strömberg Pamp, redaktör och frilansjournalist
  • Elin Dagerbo, Centrum för Publikt Entreprenörskap
  • Ingemar Holm, Centrum för Publikt Entreprenörskap & Folkuniversitetet Malmö
  • Fredrik Björk, Malmö högskola
  • Håkan Larsson, Glokala Folkhögskolan
  • August Nilsson, Glokala Folkhögskolan
    august@glokala.se

Redaktionsrådet diskuterar utvecklingen av jagharenide.org och tar fram idéer för nya teman & exempel.

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

Tack till

Anna Strömberg Pamp, Annie Boldt, Alexandra Fritzon, Malin Rindeskär, Ola Möller, Hannah Ohm, Ivar Scotte, Ingemar Pettersson, Emma Johnsson …och många fler som har bidragit med idéer!

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

Creative Commons

Materialet på jagharenide.org är då inget annat anges licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 3.0 Unported Licens.

Det innebär att du gärna får kopiera, sprida och vidareutveckla det du gillar – under villkoren att det finns hänvisning till jagharenide.org, att materialet inte säljs och att det finns en fortsatt creative commons-licens som motsvarar den som används här.

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

Med stöd av

EU_centrerad_svvitb767e091d1e324da_org

Centrum för Publikt Entreprenörskap Glokala Folkhögskolan Folkuniversitetet Malmö Europeiska regionala utvecklingsfonden